O se "ofu atua" e $4 piliona lona tau, o le a le amataga o Skims?

A oʻo mai i faʻailoga sili ona lauiloa ma faʻailoga i le lalolagi i lenei tausaga, e mautinoa lava Skims i le lisi.

O le "tagata taʻutaʻua i luga ole laiga" Kim Kardashian faʻailoga, talu mai lena taimi ma Fendi, Swarovski o loʻo faia faʻatasi faʻatasi, ma le galulue faʻatasi a le NBA na malepelepe i le taʻaloga taʻaloga. O le a le mea e sili atu, i le avea ai o se faʻailoga na faʻavae i le 2019, ua ausia e Skims le tau o le $ 4 piliona, e sili atu nai lo le faʻailoga o Tom Ford ma fafo o le Patagonia, ma e oʻo lava i le Time magazine ua faʻaigoaina o se "se tasi o kamupani sili ona taʻutaʻua."

I le taimi nei, Skims o loʻo tulaʻi filemu foi i luga o fesoʻotaʻiga lautele. I le taimi lava e tasi, ua avea foʻi ma faʻatauga faʻatau oloa mai fafo, ma ua oʻo lava i le tosina atu o nisi o faleoloa fale gaosi lavalava e faʻalauiloa se "faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga." O lenei vevela e le mafai ona fesoasoani ae faia tagata e mafaufau pe o le tuleia lima ma le loto i ai, pe na aumaia moni lava le "faʻaitiitia faʻaititia o le pa"?

Fai mai pe o totonu po'o fafo, 'upega tafaʻilagi lanu mumu e le seasea, ae o le tele o latou e pupuu. Aisea ua matua manuia ai Skims ma lauiloa i tagata lautele ma maketi tetele? Ina ua aveese le igoa lauiloa ole Initaneti, o le a le mafuaaga o le manuia o Skims?

O mea ta'uta'ua i luga ole laiga ua leva ona tele, ae o le sakete e mafai ona fa'aigoaina o le "God dress" ma fa'aalia i luga o fa'asalalauga fa'alotoifale ma fafo, lea e mautinoa lava e le faigofie tele.

O le American reality TV star Kim Kardashian's bodysuit brand Skims na faʻalauiloaina ia Setema 2019, ma o le faʻailoga, lea na faʻatuina mo le silia ma le tolu tausaga, na ausia le $ 400 miliona i faʻatauga i le 2022. I le tausaga talu ai, na faʻatauina ai e le au teu tupe le faʻailoga i le $ 3.2 piliona.

fafine fai lavalava

Kim Kardashian i le ogatotonu o loʻo ofuina SKIMS. I Taaloga Olimipeka a Tokyo ma le Olimipeka o le Taumalulu i Beijing, na filifilia ai le SKIMS talavou e fai ma fa'ailoga la'ei totonu o le au a le Iunaite Setete, lea na mafua ai le felafolafoaiga i lena taimi;

laei a tamaitai masani

I le 2021, o le "Fendi x Skims" faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻasalalau na faʻasalalau aloaia se VAʻAI atoatoa ma amata ona faʻatau atu. E mafai ona fa'apea o le Fendi lea o le pito i luga o le taugalemu taugata e o'o mai i le taimi nei o le taumafaiga sili ona su'eina fa'atasi. O le felagolagomai a Fendi ma le SKIMS ua tatalaina ai se tulaga fou tau maketi, ma ua fa'aalia aloa'ia fo'i le SKIMS i le li'o fa'alelei taugatā, ma o lona tau fa'ailoga ua fa'aalia e ia lava.

gaosi ofu lanu viole

Ia Novema o le tausaga lava lea, na faasilasila ai e Kardashian e le o toe mamao ona ulufale atu le SKIMS i le maketi Asia, amata mai Saina ma tatalaina faleoloa faaletino i Shanghai ma Hong Kong.

I le 2022, na aofia ai le SKIMS i le lisi "100 Tele o Kamupani i le 2022" na lomia e le Time magazine, faʻatasi ai ma taʻitaʻi o pisinisi e pei o Apple, Amazon ma Balenciaga.

O loʻo fuafua le SKIMS e tatala lana faleoloa muamua i Los Angeles i le afa muamua o le 2024, sosoo ai ma le faleoloa lona lua i Niu Ioka. E tusa ai ma le saunoaga a Jens Grede, le faʻavae ma le Pule Sili o le SKIMS, "E pei lava o Apple ma Nike, o le a iai se faleoloa Skims i soʻo se mea i le lalolagi i le lumanaʻi."

fai ofu

E leai se mea fou i lalo o le la, o tagata lauiloa i luga ole laiga e amata a latou lava oloa, ma e le o se mea e masani ai mo ala o faasalalauga lautele le fatuina o se lauiloa lauiloa. Ae ui i lea, e leai se aofaʻi o maketi, e oʻo lava i le fiaselau miliona o faʻasalalauga faʻasalalau, e mafai ona fatuina se faʻailoga piliona-tala i lalo ifo o le lima tausaga.

O le manuia o SKIMS e le mafai ona valoia, ae o loʻo i ai faʻailoga. Mai le fa'ailoga ta'uta'ua i luga ole Initaneti i le "100 fa'ailoga pito i luga ole lalolagi", o aso nei tatou te su'esu'eina pe fa'afefea ona alu le oloa a le SKIMS ma le auala tau maketi!

laei a tamaitai masani

1. Underwear ma shapewear maketi manaoga tumau malosi
O lo'o malosi pea le fa'atupula'ia o la'ei ma la'ei lalo, ma o lo'o malosi pea le mana'oga o tagata fa'atau.

E tusa ai ma suʻesuʻega a le Allied Market, o le maketi o lavalava a le lalolagi e faʻamoemoe e oʻo atu i le $ 325.36 piliona i le faʻatau atu i le 2025, ma faʻatauga i totonu o le atunuʻu, o loʻo lagona se avanoa maketi, ua amata faʻasolosolo pisinisi i fafo.

I le mae'a ai o le tele o oloa i totonu o le atunu'u e pei o totonu ma fafo ma fa'i i totonu ua fa'atupula'ia i se tulaga fa'apitoa, ua amata fo'i ona su'esu'e maketi i fafo ma saili ni fa'aopoopoga fou o maketi.

ofu fafine

Mai le vaaiga a le au faʻatau, o le tele o le lolomiga ma le mamanu o le fale gaosi oloa masani e faʻavae i luga o le faʻataʻitaʻiga masani o le tino, ae le o tamaitai uma e iai le tino atoatoa o agelu Secret Secret Victoria; O le suiga mai le faʻamalieina o isi i le faʻamalieina o le tagata lava ia ua aumaia ai manaʻoga fou i le maketi o lavalava.

2. O le a le fa'amaneta o SKIMS i aofu?
O le ulua'i fa'ailoga mo le SKIMS na mafua mai i faigata o Kim i le su'eina o oloa talafeagai mo le mamanu ma le su'iina, o lea na ia mamanuina ma gaosia ai na'o ia lavalava e mana'omia mai itu eseese e pei o le filifilia o ie, tipi ma su'i, ma vali.

(1) O le ā la le tulaga faapitoa e uiga i le SKIMS?

01 E aofia ai le tele o lanu ma lapopoa
SKIMS 'brand concept o le "Solutions For Every Body" E pei lava ona faalauiloa e Fenty Beauty SKIMS, o se faavae i lanu e 40, na taulaʻi atu i le aofia mai le amataga.

ofu tamaitai

O le tele o oloa SKIMS 'core shapewear o lo'o maua i lanu eseese e iva o le nude, e aofia ai le tele o lapopo'a mai le xxs i le 4x, e fa'afetaui ai mana'oga o tagata fa'atau e eseese pa'u ma foliga.

02 Taulai atu i le faamafanafanaga
O SKIMS e faia i le siliki vaivai ma le ie veveti fa'ama'i, e mafai ona ofuina i le fale ma fa'apitoa. E mafai ona fa'apea o lo'o tu'ufa'atasia le lagona fa'alelei ma le pa'u. I le taimi o faʻamaʻi, na faʻateleina le faʻatauga o SKIMS ona o le tuʻufaʻatasiga o le mafanafana ma le lalelei.

fai ofu mafanafana

O uiga fa'alelei a Kim o lo'o fa'aalia lelei i oloa a le SKIMS, fa'atasi ai ma le lanu ele'ele ma le su'iina ma'oti, o lo'o fa'aalia uma ai le la'ititi la'ititi e fa'atauaina e le fa'ailoga.

03 Faanenefu le faauigaga o lavalava ma tuaoi o le sauniga
SKIMS faʻapitoa i le tuʻufaʻatasia o le tuaoi o laʻei lalo, foliga ma laʻei fale, tuʻufaʻatasia mamanu tekonolosi ma faʻamafanafanaga tumau.

gaosi ofu Saina

I aso ua tuanaʻi, o ofu faʻapitoa e sili atu ona pei o se laʻei taofiofi ma fefinauai e ofuina, ae na suia e le SKIMS ofu faʻapitoa i se fale e mafai ona ofuina i le fale, e tuʻuina atu ai i tagata faʻatau se fofo sili atu ona faʻalelei, eseese ma saogalemu, lea ua iloa e le toʻatele.fafine.

E tatau ona maitauina o le SKIMS 'oloa oloa oloa o lona tulaga tulaga ese foi. I le taimi nei, o oloa SKIMS o loʻo ufiufi i totonu, onesies, ofu tino, ofu moe, ofu i fafo, ofuvae,ofu, lalaga lalaga ma isi vaega, ma le tausaga talu ai na ulufale ai foi i le ala aau aau, faʻalauiloa e le ie vave faʻamago ma mea toe faʻaaogaina e faia i le tele-size bikini ma isi oloa, ina ia maua ai e le SKIMS se filifiliga mauoa ma sili atu ona malepelepe.

ofu masani

3. Faʻafefea ona fai faʻatauga faʻailoga mo Kardashian, o ai e sili i le maketiina?
Pe a faatusatusa i ituaiga ofuvae masani e pei o le Victoria's Secret o loo tauivi ma le tulaga o faailoga, o loo tumau pea le malosi o le SKIMS talu mai le amataga ma o loo tumau pea le sootaga vavalalata ma le tupulaga fou o tagata faatau. Faatasi ai ma le 360 ​​miliona Instagram mulimuli, o le faʻavae o Kim e le gata na te aumaia le tele o faʻaaliga i le faʻailoga, ae faʻaaogaina foi lana faatosinaga e faʻauluina ai se faasologa o mea tau maketi mamana.

O le mea e sili ai Kim Kardashian i le maketiina o lona le faʻaaluina o tupe i faʻasalalauga masani, ae liliu atu i ana faʻasalalauga faʻasalalau faʻamaoni mulimuli. O tupulaga talavou o loʻo i ai le lalolagi, e mafai ona faʻatupuina le vevela i le va o tagata faʻatau talavou, e mafai ona faʻatautaia le aia tatau e tautala ai i le maketi.

la'ei fafine fa'aleaganu'u Saina

E ui atonu e te faʻamoemoe o tane vaeluagalemu e avea ma ana tagata fiafia, o le faitau miliona o Kim Kardashian fans o tamaitai moni i le va o le 15 ma le 55 tausaga. na te ofuina. O le tele o nei tagata fiafia e mulimuli i ona lava lavalava ma sitaili, ma o loʻo faʻaogaina foʻi fatu ole SKIMS.

fa'ata'ita'i

E oʻo mai i le taimi nei, o le SKIMS e sili atu i le 6.7 miliona tagata mulimuli i luga o lana upega tafaʻilagi, e aofia ai le 5.1 miliona Instagram mulimuli, 118,000 Twitter, 391,000 Facebook, 19,500 Pinterest, 35,900 YouTube ma 1.1 miliona TikTok mulimuli.

01 Galulue faʻatasi ma tagata taʻutaʻua e faoa le tulaga maualuga o ala o faasalalauga lautele
O se tasi o malosiaga sili o le SKIMS brand o Kim lava ia.

I luga o le faavae o lana faatosinaga, e mafai e se faʻailoga amata ona maua le tele o avanoa tau maketi e galulue faʻatasi ai ma fetu i le amataga; Sa galulue le SKIMS ma tagata lauiloa e pei o Snoop Dogg, Rosalia, Chelsea Handler, Brooke Shields, Juliette Lewis, Becky G, Cassie, ma Indya Moore. E to'atele na vala'aulia le tele o Victoria's Secret supermodels, o tagata pepese e tafana fa'asalalauga fa'asalalau, ma mafua ai le popole.

Mo se faʻataʻitaʻiga, talu ai nei na valaaulia ai e le SKIMS ia Raye, le tamaitai lauiloa icespice icespice ma isi pepese ma fetu e fanaina le faʻasologa fou o faʻasalalauga.

E fa'aogaina fo'i e le SKIMS le malosi o tagata ta'uta'ua i le fa'atauga o mea tutupu. O le fa'ailoga fa'atapula'aina o le Aso Valenitina i lenei tausaga na vala'aulia ai Simona Tabasco ma Beatrice Granno o le ta'uta'ua a Amerika TV series "White Lotus Resort" e fanaina lenei vaega o "Valentine's Day blockbusters" mo SKIMS, ma o le vevela e malamalama i ai le SKIMS.

ofu tama'ita'i masani

E le gata i lea, o Kim lava ia o le agaga o SKIMS, e le gata o le faʻavae, ae o le failauga sili ona faʻamalosi mo le faʻailoga.

Na te faʻasalalau soo i luga o ala o fesoʻotaʻiga lautele, faʻaalia ana oloa ma faʻaopoopo le moni ma le tali atu i le faʻailoga, e pei lava o le auai o Rihanna ma Fenty. O le aiga Kardashian ma ana uo taʻutaʻua e masani ona ofuina SKIMS i ata o auala, toetoe lava faʻalauteleina le faatosinaga o le faʻailoga e ala i le liʻo.

(Rihanna) Pei o Fenty. O le aiga Kardashian ma ana uo taʻutaʻua e masani ona ofuina SKIMS i ata o auala, toetoe lava faʻalauteleina le faatosinaga o le faʻailoga e ala i le liʻo.

02 FaleSKIMSo se tupe fa'aagafesootai
O le SKIMS o loʻo tosina mai ai le toʻatele o fafine. I le taimi nei, o vitio e pei o le "SKIMS evaluation" e matua'i tamaoaiga i Youtube ma Tik-Tok, ma ua avea le SKIMS ma "password traffic" i bloggers i fafo, social networking and video platforms.

ofu fa'ailoga

I le lua tausaga talu ai, o le SKIMS body shape video ua oʻo i le 10 miliona i le taimi nei. Talu ai nei, o nisi SKIMS faasologa fou o vitio fetaui ma iloiloga ua maua foi le faitau miliona o vaaiga i le lua masina. O le fa'asalalauga fa'alaua'itele e sili ona ta'uta'ua i totonu o Saina, Tusi Mumu la'ititi, na'o le su'eina o le "SKIMS", o lo'o i ai le fiasefulu afe o su'esu'ega moni e fa'asoa.

Ina ua avea le SKIMS ma se faiga e le mafai ona tetee atu, e le maalofia o teine ​​talavou i luga o fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo o le a faʻafefe i lenei vortex, ma i le tele o iloiloga, Amway ma mutia, SKIMS suʻesuʻega ma faʻatonuga ua ausia le tuputupu aʻe tele.

03 Lalaga le feso'ota'iga a le Tik Toker
O se tasi o SKIMS 'social media marketing meafaigaluega o fa'aoso, fa'atasi ai ma se autau moni o fatuga mea i luga o fa'asalalauga lautele.

I TikTok's layout, o TikTok taʻitasi i luga o le SKIMS channel o le ai ai se KOL puʻeina se vitio e faʻaalia ai le faʻasalalauga fou o oloa, faʻaalia pe faʻafefea ona faʻapipiʻiina le oloa, talanoa e uiga i le latou SKIMS e sili ona fiafia i ai, poʻo le valaauliaina o tagata fiafia e auai i le GRWM (se ituaiga o ata vitio tutusa. i le fufuluina o vitio).

O lenei anotusi o loʻo faʻaalia i lalo o le @skims tag, e faʻaalia ai ua auina atu le vitio i le faʻailoga mo le lolomiina, ona faʻailogaina lea o le na faia, faʻatagaina fegalegaleaiga ma le vlogger i lenei fomu.

04 Autu Maketi
SKIMS e masani lava ona taʻalo faʻatau maketi, TikTok e le gata o le sili ona lauiloa #SKIMS, ae faʻapea foʻi ma le tele o mea faʻapitoa faʻapitoa e pei o #SKIMStryon, #SKIMSswim ma #SKIMShaul, faʻapea foʻi ma #SKIMSdress.

E ala i le faʻaogaina o se hashtag i luga o faʻasalalauga lautele, e faigofie ona e faʻaogaina se vaitafe o fefaʻatauaiga mulimuli ane, talu ai o tagata faʻaoga e mulimuli i le autu e faigofie ona maua mea uma e faʻaogaina ai le hashtag. O le toe faia o se hashtag faapitoa e sili atu ona viral, pe a uma, o tagata faʻaoga o faʻasalalauga e pei o tik tok, instgram, ma YouTube o le a faʻataʻitaʻi i hashtags sili ona lauiloa.

la'ei masani a fafine

O le poto masani a Kim Kardashian e matua mataʻutia, ae leai se tasi e mafai ona faʻafitia lana taleni mo le maketiina. O le SKIMS e iai i se fa'ailoga na fanau i Roma ona o lo'o lagolagoina e Kim, o se ta'ita'i o le lalolagi; O le mea lea, o le ituaiga lava lea e tasi o le sami e le mafai ona ulufale atu i fafo e ala i le kopi atoa o le maketi maketi a le SKIMS, ae e leai se mea e le lava o manatu tau maketi e mafai ona faʻaoga mo faʻamatalaga.

4.Several musumusuga o le ituaiga DTC
E ui o le tele o faʻailoga e le o tua atu i latou taʻutaʻua ma taʻutaʻua faʻavae e pei o Kardashian, SKIMS 'manatu tau maketi e aoga le suʻesuʻeina o lingerie brands i le sami:

(1) E mana'omia e le fa'ailoga fa'ailoga ona talia le tofo fa'apitoa ma fa'apitoa fa'alelei ma tulaga taua o le Z era:
I aso ua tuanaʻi, o tagata faʻatau "e le masani" o le elefane i totonu o le potu, e seasea vaʻaia pe le amanaiaina ma le loto i ai e ituaiga. I le taimi nei, o le manatu faʻaagafesootai o le faʻasaʻolotoina o tamaʻitaʻi ma le manatu faʻalelei o le tuʻufaʻatasia o loʻo lagolagoina e faʻailoga faʻapitoa i maketi faʻapisinisi. La'ei fa'aofuofu/'ofu lalo o lo'o fa'atusalia e SKIMS ma Savage x Fenty e fa'amalie atoatoa tagata fa'atau o siepi ma itupa 'ese'ese o lo'o le amana'ia e ituaiga la'ei totonu masani. Faatasi ai ma le malosi o oloa faʻailoga e talepeina ai le taimi ua tuanaʻi mo le tino leaga o le tino leaga o le faʻasalalauga faʻapitoa. Fa'atasi ma le fa'aaafiaina o luga o le tafega o feso'ota'iga mumu, fa'atauva'a fa'ata'ita'i matua, malo SKIMS mai lenei.

(2) Faʻaaoga faʻamalosi faʻatasi ma le fesoasoani a isi:
O faʻailoga e lava le paketi e mafai ona filifili e galulue faʻatasi ma Kols e eseese le tele, faʻaaogaina se faʻataʻitaʻiga faʻatau oloa tagata mumu, mai le fetu ulu, KOL i TikTok ma isi faʻavae, filifili tagata e fetaui ma le tulaga faʻailoga, faia le felagolagomaʻi eseese, ma vave faia. fa'ailoga malosi malosi.

Afai e leai se lagolago tafe fetu, e sili atu ona manaʻomia le faʻaaogaina o le KOL talafeagai. SocialBook ei ai 16 miliona + tagata lauiloa punaoa mai Amerika i Matu, Europa, Amerika i Saute, Asia i Sautesasae, Ausetalia ma Niu Sila, Sasaʻe Tutotonu ma isi itulagi e valu i le lalolagi, e aofia ai tekinolosi, e-pisinisi, taaloga, tupe, lalelei, faiga, fale, feso'ota'iga fa'aagafesootai, mea'ai, turisi ma le tele o isi pisinisi, e tu'uina atu ai lau fa'ailoga i auaunaga tau maketi fa'apolofesa i fafo.


Taimi meli: Sep-10-2024