E faʻafefea ona fai se laʻei maualalo mo le Summer 2024?

Ua oo i le taimi e mafaufau ai po o le a le ofu e ofuina i lenei taumafanafana. I le mae'a ai o le toe fa'afouina o jeans masani o le 2000s, ua o'o i le taimi o sakete na ofuina maualalo i sulugatiti e avea ma fetu o le vaitau. Pe o se vaega manino tafe po o se lauulu pipii umi umi, o le sakete maualalo e le masalomia o se tofo manaia ma le ofo, mai le matafaga i le taulaga, e mafai ona feaveaʻi i le taumafanafana......

ituaiga ofu o tamaitai lelei

O fale ma tagata mamanu na alu i malaga i fafo e toe asia le masani. O le matai o lenei matata e leai se isi na o Miu Miu, o le e lauiloa mo le faʻafouina o nisi o faʻamatalaga o le 2000s, e pei o le miniskirt. O isi ituaiga ua mulimulitaʻia, e pei o Acne Studios, o lana faʻaaliga o le taumafanafana na faʻaalia ai se faʻaputuga na faʻaosofia e ala i ofuvae o le taulaga, poʻo Supriya Lele, o se talavou Initia-Peretania faʻailoga mai Lonetona na ia faia le tele o laʻei faʻataʻitaʻi maualalo e faʻaalia ai ofu o faʻataʻitaʻiga. . O auala sili ia e fai ai se sakete maualalo.

1. Flowyofu
Mo lana fa'aaliga Spring/Summer 2024, Acne Studios na fa'amauina lona fa'alelei ma isi mea fa'alelei i fatuga mata'utia lea, mo le to'atele, na fa'amaonia ai le tulaga sili ona mata'utia o le taimi nei: ofutino ofu. O le mafuaaga lena o lenei laei i lenei vaitau e faʻaalia ai se mamanu maualalo, faʻalelei le lelei, ma faʻamafanafanaina i luga o isi mea uma.

tagata fa'atau lavalava

2. Peplum miniskirts
Laiti umi, maualuga maualuga: O le peplum miniskirt o loʻo toe foʻi mai i faiga masani. Na faʻamaonia e Miu Miu lenei faʻataʻitaʻiga i lana tautotogo / Summer 2024 faʻaaliga, faʻapipiʻi faʻatasi ma foliga faʻatusa ma faʻamatalaga o le grandpacore trend. O sakete peplum pito maualalo e i totonu o latou lava vasega!

tagata gaosi lavalava masani

3. Lalaga sakete
O sakete lalaga o se faailoga o le taumafanafana! O Chanel na sau i fafo ma se faʻataʻitaʻiga le atoatoa na na o le teuteuina i ni nai lanu lanu, o ia mea uma e faʻatatau i pito i luga. I le taimi nei o le Bohemian mood, o lenei laʻei laʻei e mafai ona faʻapipiʻiina ma le tele o mea teuteu.

fale gaosi lavalava Saina

4. Fa'ase'eofuNa lauiloa i lona sulugatiti maualalo ma le sili ona matagofie, o lenei ofu fa'ase'e sa i ai lona taimi o le mamalu i le 1990s, e tali atu ai i le fa'afefe na fa'aosoina e ala i le va'aiga o lingerie o lo'o ofuina e fa'ailoga ma tagata mamanu e pei o Gucci, Dolce & Gabbana po'o Supriya Lele.

fale gaosi oloa maualuga

5. Sakete Denim
Denim o se mea e tatau ona i ai e tusa lava po o le a le vaitau. O lenei taumafanafana, matou te taulai atu i puimanava maualalo ma vaega uumi, fatuina o se sitaili faʻamalie e masani lava i luma o le lalelei. Sa i luga o le auala i le Y/Project 2024 spring/Summer fa'aaliga na ia faia lona aafiaga tele.

fai lavalava sili ona lelei

O le mea moni, o le vevela denim skirt ie e le o toe mamafa ma mafiafia e pei o le taimi ua tuanaʻi, ma o le filifiliga o le ie mama ma le manava e toetoe lava a leai se eseesega mai isi sitaili sitaili, ae o se mea taufaasese i le vaaiga vaaia.

fale gaosi lavalava masani sili

Le fa'atusatusaga lelei o sakete denim nai lo isi sakete

① Teiniofuvs ofu uliuli, ofu paepae

Faatasi ai ma laʻei uliuli ma paʻepaʻe o loʻo i ai pea tulaga mataʻutia i le pito i luga o lisi faʻataʻitaʻiga o lenei taumafanafana, o le a le aoga o ofu denim?

tagata gaosi lavalava masani Saina

I luma o le ofu uliuli, o le lelei o le "denim skirt" e iloagofie: e sili atu ona fetuutuunai, faʻaitiitia tausaga, ma o lona siosiomaga talavou e faigofie ona fatuina se siosiomaga kolisi; O le ofu uliuli e malo ma ogaoga teisi le gauai i se pea o foliga matua, e ui lava o se lanu faavae, ae i le taumafanafana e ofuina e manaʻomia pea le faʻaaluina o le tele o mafaufauga.

O laei paʻepaʻe e manino lava le lelei i le matua, ae ona o le faʻaalia o uiga, o le aʻafiaga o le matua o se mea itiiti lava o le ofu denim; E le gata i lea, e sili atu ona faigofie le faʻaogaina o le siosiomaga o sakete denim nai lo sakete paʻepaʻe, denim skirts poʻo retro. o le siosiomaga talavou latou te i ai i le liʻo masani mo le toeitiiti atoa le 100 tausaga, e le mafai ona manatu faatauvaa le lalelei

gaosi oloa mo lavalava masani

② Ieini sakete vs satin sakete

Denim skirt i le faʻaitiitia o tausaga, satin skirt i uiga matagofie, e mafai ona taʻua uma e iai a latou lava mea lelei, o lenei taʻaloga o se ata; E ui o laei denim e lauiloa o le "tupu o mea uma" ma e mafai ona galue lelei i vaega uma o le taumafanafana, ofu satin ei ai se sitaili tulaga ese ma e sili atu le filifilia i latou collocation

fale gaosi lavalava i Saina

Taimi meli: Aukuso-18-2024