Le tele o le ofu, tulafono. E te iloa lena mea? O le a le "ituaiga lomiga, taia laupapa, tuu code"?

 Version: umaofue tatau ona lolomi (pepa) aʻo leʻi tipiina, foliga o foliga o lavalava, pe mafai ona atagia ai le faʻamoemoe o le mamanu, pe fetaui, ma isi; ipu: vaʻai i le ata e malamalama ai i le faʻamoemoe o le mamanu, fai pepa;

 Tu'u le code: mai le la'ititi i le lapo'a, 'aua le alu fa'ailoga.

le uiga o fa'amatalaga ma ituaiga?

 Fa'amatalaga e fa'atatau i le lapopo'a o vaega uma o leofu, e pei o le tele o le faʻamaufaʻailoga o le fatafata, faʻataʻamilomilo puimanava, liʻo o le suilapalapa, umi ofu, umi o le ofuvae, umi lima ma isi vaega taua o le ofusa. O le tele o faʻamaumauga e maua mai le fua saʻo o lavalava. Ituaiga 10 e faasino i le maualuga ma le lapotopoto o lavalava. Numera e faatatau i le maualuga o le tino o le tagata, o le faavae o le mamanu ma le filifilia o le umi o lavalava; ituaiga e faatatau i le fatafata o le tino pito i luga po o le tino pito i lalo sulugatiti / suilapalapa circumference, o le mamanu ma le faatauina o lavalava ga'o ma manifinifi faavae.

 Mo se faʻataʻitaʻiga, o le kola 37cm, lautele tauau 45.2cm, fatafata 102cm, le umi pito i tua 73cm, umi lima 24cm o faʻamatalaga o le ofusa ma le tele o faʻamatalaga o vaega taʻitasi o le ofusa; ma le 160 / 80A o le ituaiga o ofu, lea e talafeagai mo tagata masani e maualuga le 160cm ma le fatafata o le 80cm.

laei a tamaitai masani

le eseesega i le va o faʻamatalaga ma le ituaiga?

 Ituaiga 1 o le faavae mo le fuafuaina o le tele o lavalava ma gaʻo ma manifinifi, o le faavae o le tele, ae le tutusa le tele ma le tele.

 Mo se faʻataʻitaʻiga, o lavalava e talafeagai mo le tino o le tagata ma le maualuga o le 160cm (numera) ma le fatafata o le liʻo o le 80cm (ituaiga), ae o le fatafata moni o lavalava e 102cm. O le fatafata moni o lavalava o le 22cm (102cm-80cm=22cm) o le faʻamafanafanaga o le tino o le tagata e ofuina.

 O le mea lea, o le numera ma faʻamatalaga o faʻailoga ia o le tele o lavalava, ae o loʻo faʻasino i le mea e le tutusa, o lea e tatau ai ona tatou iloa lelei, ina ia faʻaalia saʻo le tele o oloa faʻaofuofu ua maeʻa.

 O la'ei o tamaiti ma la'ei matutua e ese'ese ai numera?

 Mea tau lavalava e tele lava faanumera e faailoa ai le tele o oloa, ma o le eseesega i le va o le tele faiga o lavalava o tamaiti ma tagata matutua o loʻo atagia i le eseesega o le faʻavasegaina o le tau. O le maualuga o togi o pepe ma lavalava o tamaiti e suia i le tuputupu aʻe o tausaga.

maualuga o le 52 cm i le 80 cm, maualuga o le 7cm; maualuga mo tamaiti 80 cm i le 130 cm, 10cm; maualuga o le 135cm i le 160 cm ma le 135 cm mo teine ​​135 cm i le 155 cm. Mo pepe ma tamaiti, o le fatafata e 4cm ma le puimanava e 3cm.

china odm faiga ofu lolomi tamaitai

 lalaga lalaga ma lalaga lalaga numera ituaiga eseesega?

 Ole numera o lavalava o lalaga lalaga ma lalaga lalaga e mafai ona faʻatinoina e tusa ai ma le GB / T 1335.1~3. Mo lavalava matutua, e tatau ona fa'ailoga le numera o lavalava ma le tino, pei ole 160 / 84A.

 Ole numera ma le ituaiga o lalagaina lalaga lavalava oloa e mafai ona faʻatinoina e tusa ai ma le GB / T 6411. O le numera (maualuga) ma le ituaiga (faatafata / suilapalapa faʻataʻamilosaga) o tagata matutua ma tamaiti e vaevaeina i 5cm vaega e fausia ai le 55 faasologa, pei ole 170 / 90 ma le 175/95.

Mo nisi lalaga, e le afaina i le maualuga, o lea e le mafai ai ona e makaina le maualuga ma naʻo le pusa o le tino talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le peleue faʻailoga 95 e talafeagai mo tagata e tusa ma le 95cm. O nisi o oloa lalaga lalaga fetuutuunai o loʻo i ai le tele o laʻei, e mafai ona faʻailogaina le tele o laʻei, e pei o le peleue faʻailogaina 95cm ~ 105cm, talafeagai mo le fatafata i le va o le 95 cm ma le 105 cm.


Taimi meli: Iuni-29-2024