auala e fai ai se ofu mo se pati afiafi

I le oo mai o aso malolo, o a tatou pati eseese ma fonotaga faaletausaga e sosoo ma le isi, e faapefea ona faailoa atu o tatou uiga uiga ese?I le taimi nei, e te manaʻomia se maualuga maualugaofu afiafie fa'aleleia ai lou uiga lautele.Faʻailoa lou lalelei ma faʻaalia oe mai le motu o tagata.Afai o lo'o e tauivi pea e su'e le ofu afiafi sa'o mo oe.Ona vaai lea i le mataupu o sosoo mai!

Muamua lava, e mafai ona tatou filifilia se faʻatulagaga faigofie, ina ia tuʻuina atu i tagata se lagona faigofie, ma o le ai ai se ituaiga o Europa ma Amerika matagofie pe a uma ona ofuina.E tuʻuina atu ia te oe se aura i au taga ma au gaioiga, ona faʻapipiʻi lea i se mamanu faigofie tauʻau, o se aufana atoatoa i le puimanava, fusi tuai, ma faʻapipiʻi o laina.O nei elemene mamanu e avea ai lenei ofu ma filifiliga muamua mo oeofu afiafi.

O le lona lua o le ofu uliuli, e tusa lava po o le a le taimi, o le ofu uliuli o la tatou filifiliga muamua e auai i le pati.Black e maua ai e tagata se lagona lilo, e tusa lava po o afea ma po o fea i totonu o le fale gaosi oloa ei ai se tulaga atoatoa.Lace lanu uliuli, e mafai foi ona tuʻuina atu i se tagata se tofo malie ma le manaia.O le mamanu laititi uliuli e atagia ai lou uiga aulelei ma mamalu.Afai o le faʻaogaina o le lace lace curved tauau e faʻaalia ai le collarbone e sili atu ona matagofie, faʻatasi ai ma se pea o seevae maualuga, faʻaalia lou atua fafine ili, minimalist melanism, e faigata ona ufiufi lou manava muamua.

Mo se ofu afiafi i luga o atigi, e mafai ona e ofuina se asoa poʻo se choker i luga o le fatafata, ma i le faʻaopoopoga i lana mamanu mata, e mafai ona e faʻaopoopoina fugalaau lane i le sakete.O ia lavalava e suamalie tele.Afai ei ai se fusi mamanu i tua atu, e mafai ona faʻaalia lou ata atoatoa, faʻaali lou puimanava laʻititi, e manaia tele ma lalelei ofu afiafi ofuina e te maua se tamaʻi tamaʻitaʻi lagona?

O loʻo i ai foʻi le faʻataʻitaʻiga i le taimi nei mo ofu afiafi chiffon, lea e mafai ona i ai ni aufana lima suamalie i le puimanava.O le ofu afiafi o lenei mea e faʻaalia ai uiga faʻatamaʻitaʻi fafine.Tuu i luga o le taimi e avea ma atamai ma suamalie, se tauau mamanu fairy, ma o se sakete faapea foi uiga manifinifi tele.

Sexy temperament sakete, o se leo malulu maualuga, o loʻo i ai se ituaiga o sitaili, ituaiga sexy o laei afiafi, o nisi mamanu o le ituaiga tua V lapopoa, faʻaalia ou uiga, sexy le mafai ona faatoilaloina, o laʻei faapena o le a avea ai oe ma nofoaga susulu. i le taumafataga, e tatau ona e maua!

E tele ofu afiafi matagofie ma matagofie, e faalagolago i le auala tatou te filifili ai po o le fea e fetaui ma i tatou, naʻo le filifiliga saʻo, o le tuʻufaʻatasia saʻo, e lelei.I le faaopoopo atu i le filifiliga o ofu afiafi e taua, e tutusa lava le taua o tatou seevae maualuga ma teuga, o le a le ituaiga o taumafataga o le a le ituaiga o teuga, o nei mea ia i tatou pe a uma ona iloilo totoʻa, tusa lava pe a tatou loto e alu, o le a fuga i totonu. o le gataaga e i lo tatou lava mamalu.

Aua le alu i luga ole laiga po'o faleoloa e su'e ai seofu, o lau sini e tatau ona maua se uiga lelei, se lagona patino o le mamanu, se laʻei aloaʻia poʻo se suti.Sitaili e mafai ona filifili nisi ofu elemene mamanu auiliiliga, e pei o V-ua loloto, oblique tauau mamanu, vaeluaga, vaega lane su'i, fringe ma isi.

Atonu e te fai mai o se ofu e matua manino tele mo se pati faaletausaga, ae e le afaina.O mea fa'aoga ma se vaaiga lautele e mafai ona fesoasoani ia te oe e suia.Faatasi ai ma se pea o tautaliga soona emoemo po o se asoa matagofie, uu se ato pipii, i luga o le 10cm feilafi mea o le ofu mulivae maualuga, o le lagona o le maoae faafuasei faateleina, ona tusi ai lea o sina mea teuteu, faaaoga laugutu mumu lapopoa, faamili se lapoa. talotalo pe ulu i luga, o oe e sili ona aulelei i le fono faaletausaga.

a


Taimi meli: Ian-29-2024