O lanu autu e lima mo le tautotogo ma le taumafanafana o le 2023 ua iinei!

Talu ai nei, e lima lanu autu mo le tautotogo ma le taumafanafana o le 2023 ua faʻasalalau i luga o le Initaneti, e aofia ai: lavender numera, lanu mumu, samasama sundial, lanumoana filemu, ma lanumeamata kopa.Faatasi ai ma i latou, o le lanu lavender numera sili ona faʻamoemoeina o le a toe foʻi mai i le 2023!

I le taim lava lena,siyinghong o le a tuʻuina atu foʻi lanu Pantone fou mo oe e te filifilia, ma tuʻuina atu OEM/ODM e fa'avasega ou lavalava.

1.Lavender numera

Paolo lanu: 134-67-16

O loʻo valoia i luga o le Initaneti o le lanu viole o le a toe foʻi i le maketi i le 2023, e avea ma lanu faʻatusa o le soifua maloloina faaletino ma le mafaufau ma le lalolagi numera tulaga ese.

O suʻesuʻega ua faʻaalia ai o lanu e pupuu umi galu, e pei o le lanu viole, e mafai ona faʻaalia le filemu i totonu ma le toʻa i totonu o tagata.O le lanu lavender numera o loʻo i ai uiga o le mautu ma le lotogatasi, e faʻaalia ai le autu o le soifua maloloina o le mafaufau lea na sili ona gauai atu i ai.O lenei lanu o loʻo faʻapipiʻi loloto foi i le maketiina o aganuu faʻafuainumera, tumu i le va o mafaufauga, ma faʻafefe ai le vaeluaga o le va o le lalolagi ma le olaga moni.

1

Lavender e le masalomia o se ituaiga o lavender, ae o se lanu matagofie foi e tumu i le matagofie.I le avea ai o se lanu faʻamalolo le mautonu, e masani ona faʻaaogaina i vaega faʻailoga ma lavalava lauiloa.

2

2.Cleaga mumu(Luscious Red)

Lanu: 010-46-36

 

O le Charm Red o lo'o fa'ailogaina ai le toe fa'afo'i aloaia mai o le lanu malamalama fa'atekinolosi i le maketi.I le avea ai o se lanu mamana, mumu e mafai ona faʻavavevave le fatu ma faʻaosofia ai le manaʻo, tuʻinanau ma le malosi, ae o le lanu mumu uiga ese e mama ma faigofie, e tuʻuina atu ai i tagata se poto masani ma faʻatofuina vave.E pei o lea, o le lanu o le a avea ma ki i faʻamatalaga faʻatekonolosi ma oloa.

3

O le lanu mumu, pe a fa'atusatusa i le mumu masani, e fa'amanino atili ai lagona o le tagata fa'aoga, fa'atosinaina tagata fa'atau i le mūmū fa'ama'i pipisi, fa'apu'upu'u le va i le va o tagata fa'aoga i le faiga lanu, ma fa'ateleina ai le naunau i feso'ota'iga.Ou te talitonu o le tele o tagata faʻatau oloa o le a manaʻo e faʻaoga sea lanu mumu Tie.

4

3.Slanu samasama(Sudial)

Numera lanu lanu: 028-59-26

 

A'o toe ulufale atu tagata fa'atau i nu'u i tua, e tumau pea le taua o lanu fa'aola e maua mai i le natura, ma fa'atasi ai ma le fa'atupula'ia o le fiafia i tufuga, nu'u, ola gafataulimaina ma sili atu paleni, lanu samasama o le la o le a Alofagia.

5

Pe a faatusatusa i le lanu samasama, samasama sundial faaopoopo se faiga lanu pogisa, lea e latalata i le lalolagi, latalata i le manava ma le matagofie o le natura, ma uiga faigofie ma filemu, ma aumaia ai se vaaiga fou i lavalava ma mea faaopoopo.

6

4.lanumoana filemu(Blue To'afilemu)

Paolo lanu: 114-57-24

 

I le 2023, o le lanumoana e tumau pea le ki, ma le faʻamamafa o loʻo faʻasolo atu i midtones susulu.I le avea ai o se lanu e fesoʻotaʻi vavalalata ma le manatu o le faʻaauau, o le lanumoana lanumoana e malamalama ma manino, lea e faigofie ona faʻamanatuina le ea ma le vai;e le gata i lea, o lenei lanu foi e faʻatusalia ai le toʻa ma le toʻa, lea e fesoasoani i tagata faʻatau e tau faasaga i le atuatuvale.

7

Tranquility blue ua uma ona aliaʻe mai i le maketi o laei o tamaʻitaʻi maualuga, ma i le tautotogo ma le taumafanafana o le 2023, o lenei lanu o le a faʻaaogaina ai manatu fou faʻaonaponei i le ogatotonu o le seneturi lanumoana, ma ulu filemu i vaega tetele uma.

8

5.Kopa lanu meamata (Luscious Red)

Lanu: 092-38-21

 

Patina o se lanu tumu i le va o le lanumoana ma le lanumeamata ma se faʻailoga o numera olaola.O lona paleti e le masani ai, e masani ona faʻamanatuina taʻaloga taʻaloga ma lavalava i fafo mai le 80s.I nai vaitau o lumanaʻi, o le patina o le a faʻaalia i se lanu susulu, lelei.

9

I le avea ai o se lanu fou i le maketi masani ma auala, o le patina e faʻamoemoe e faʻaalia atili lana apili i le 2023. E fautuaina le faʻaogaina o le kopa lanumeamata e avea o se lanu faʻalava o le vaitau e tuʻi ai manatu fou i faʻavasegaga tetele.

 

E lelei a matoutagata faatau ma su'isu'i e mafai ona fai fa'ata'ita'iga i totonu ole 5 aso e fesoasoani ia te oe e filifili vave ai ie ma sitaili.Faʻafeiloaʻi tagata uma e o mai e oka, matou te tuʻuina atu ia te oe le tau sili ona lelei.

10

 


Taimi meli: Nov-30-2022